Cili është ndryshimi midis LEADERS dhe READERS

  1. Cili është ndryshimi midis LEADERS dhe READERS?

Ka dy lloje njerëzish që pranojnë sfida si kjo: LEADERS që përgaditen, planifikojnë përpara, ndërmarrin veprime, ndjekin dhe marrin rezultate. Dhe kjo ju jep një besim në vetëvete dhe e dinë që janë gati për të Sfiduar veten dhe janë gati për një nivel tjetër dhe kërkojnë të shkojnë ta arrinë atë pavarësisht se çfarë duhet të sakrifikojnë. Ata ndërtojnë komunitete, biznese dhe grupet e tyre në mënyrë të vazhdueshme dhe TREGOJN gadishmëri për njerëzit e tyre.

Drejtuesit gjithmonë marrin rezultatet më të mira, më të qëndrueshme me kalimin e kohës dhe e dinë fuqinë e investimit të energjisë së tyre në gjëra që i ndihmojnë ata të rriten (pak a shumë nga kjo sfidë)!

Udhëheqësit gjithashtu e investojnë kohën e tyre në transmetime të drejtpërdrejtë dhe gjithcka që kan për të bërë e shënojn në kalendarët e tyre dhe shfaqen në takimet e tyre e të bllokojnë të gjitha shpërqendrimet e tjera në mënyrë që të mund të përqendrohen në LIDERSHIP.

LEXUESIT mund të shfaqen ose jo, sepse ata janë ulur mënjanë dhe shikojnë, lexojnë, mendojnë dhe konsumojnë njohuri – por nuk prodhojnë asgjë nga ajo që dinë. Ata nuk marrin rezultate sepse gjejnë justifikime dhe nuk mund ta bëjnë këtë gjë, ose presin që fillojnë më vonë por kur është ajo më vonë,një ditë,një muaj ,një vit ose kurrë.

Lexuesit mbledhin më shumë informacion se sa ju duhet në të vërtet dhe përfundojnë në të njëjtin vend ku ishin kur filluan – të hutuar ,të pa vendosur, të frikësuar. Lexuesit janë kureshtarë, por jo aq të uritur për sukses.
Sot dhe çdo ditë keni në dorë të bëni një zgjedhje – a do të rriteni në KARRIERE si një LEADER? Apo doni që të mbani të njëjtin pozicion si READER (LEXUES )që thjesht ti absorbon shumë informacion dhe nuk bën asgjë?

Zgjedhja është e juaja miqtë e mi. Hidheni atë në komentet më poshtë – a jeni #Udhëheqës apo #Lexues?

 

Nese ke ambicje dhe kerkon me shum nga vetja, Sfidoje veten dhe dil nga boksi ku ndjehesh REHATE dhe behu pjes e dickaje Motivuese..

Enderrat jan per Guximtaretom , per gjith te tjeret jan SYRTARET!

Ti cili je?

Behuni pjes e grupit tone ne Facebook

Faleminderit