Si të krijoni listat tuaja të Email Marketingut

 

Si të krijoni listat tuaja të Email Marketingut

Gjithnjë e më shumë bizneset po i drejtohen marketingut me email për të ndihmuar në rritjen e shitjeve ndërsa zvogëlon shpenzimet e marketingut. Sigurisht, përbërësi kryesor për marketing efektiv të postës elektronike është që të keni një listë të shënjestruar të postave elektronike. Shumë biznese po kthehen tek AutoResponders për të ndihmuar në ndërtimin, menaxhimin dhe fitimin nga listat e tyre të postave elektronike në arritjen e perspektivave të synuara.

Mendoni për AutoResponders si panelin tuaj të kontrollit për gjenerimin dhe menaxhimin e listave tuaja të postave elektronike. AutoResponders mund të përdoren në mënyrë efektive në një numër mënyrash:

Ndërtimi dhe administrimi i një liste të marketingut me email të bazuar në leje.

Pasuar me perspektivat e synuara.

Mbajtja e mesazhit tuaj përpara klientëve ekzistues.

Botimi i një registered javore ose mujore.

Transmetimi i ofertave speciale.

Promovimi i ngjarjeve speciale.

Trajnimi i personelit të shitjeve. dhe me shume…

Sigurisht, përpara se AutoResponderi juaj të fillojë të demonstrojë vlerën e tij të vërtetë, ju duhet të ndërtoni listën e të gjitha importeve të ndjekësve në mënyrë që AutoResponder juaj të ketë dikë që t’i dërgojë informacionet tuaja. Ky artikull përqendrohet në disa nga teknikat që mund të përdorni për të ndërtuar listën tuaj të marketingut me email.

Mos harroni: Paratë janë në listë.

Ndërtoni listën tuaj me perspektivat e synuara dhe shitjet tuaja mund të rriten në mënyrë eksponenciale.

Ofrimi i informacionit falas për ndjekësit tuaj!

Njerëzit i duan informacionet. Krijoni artikuj ose letra në lidhje me lëndën që lidhen me ofertën tuaj. Kur dikush kërkon atë informacion, ju e dini që keni një perspektivë tjetër të synuar dhe të interesuar për AutoResponder-in tuaj për t’u ndjekur.

 

Kërkoni referime.

 

Kur vendosni letrat tuaja në AutoResponder, shtoni një shënim duke u kërkuar lexuesve t’u tregojnë miqve të tyre. Përfshini një link në faqen tuaj të kapjes ose faqen në internet. Njerëzit kanë më shumë të ngjarë të regjistrohen kur referohen nga një mik apo bashkëpunëtor i besuar. Referencat janë lloji më i mirë i ndjeksave për AutoResponder-in tuaj.

Përdorimi i marketingut të tasave të Bakshishit.

Restorantet dhe dyqanet offline mund të përdorin ” kendin e marketingut.
Thjesht shtoni një arkë qelqi. I shihni këto Filxhana në restorante gjatë gjithë kohës ku ju mund te leni bakshish ose mund te lini nje kart vizit tuajen për shërbimet qe ofroni!

Ofroni një kartvizite në këmbim të tyre duke hedhur një kartëvizitë në tas. Sigurohuni t’u tregoni atyre se ata po regjistrohen për të marrë email të rregullt nga ju.

Sponsorizimi i një broshure ose konkursi në faqen tuaj të internetit.

Sigurohuni që të përfshini formularin e regjistrimit dhe të shpjegoni që secili që regjistrohet first ne nje liste për të marrë një dhuratë falas. Dhurata mund të jetë një kartë zbritje, një kartë dhuratë nga një dyqan me pakicë ose restorant, një library elektronik, etj …

Shtimi i një linku në një faqe të regjistrimit ose në faqen tuaj të internetit te përfitoi drejtpërdrejtë, si kartolina, ose kuponë që ofrojn ulje çmimi në nje produkt te caktuar.

Optimizimi i faqes tuaj të regjistrimit për motorët e kërkimit. Duke u përqëndruar në fjalë kyçe të veçanta në faqet tuaja të regjistrimit, ju mund të rritni rezultatet e motorit tuaj të kërkimit duke lejuar më shumë njerëz të gjejnë faqen tuaj të regjistrimit. Këto janë vetëm disa ide që mund t’ju ndihmojnë të rritni listat tuaja të postave elektronike AutoResponder. Me kalimin e kohës, ndërsa lista juaj e e-mail rritet me perspektivat e synuara, ju vazhdimisht mund të gjeneroni shitje duke transmetuar oferta dhe njoftime speciale për ndjeksit tuaj.

Ndalet Kopja dhe perdorimi i keti informacioni ne te gjitha kategorit si, text, audio apo video pa lejen e Autorit!

Te gjitha te drejtat I takojn

E: Troci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *