Affiliate Marketing Secrets

If you dont Willing to do the Work you not going to make it đź’Ż!

Affiliate Marketing is becoming more harde every day and if you not are prepared with Mindset, Tools and training you going to se ZERO results.

The problem is not you, but the Biggest platforms of Affiliate Products, they want more Traffic to their Websites, and Products Page and here is where the problem Starts..

You Don’t have the right Tools?

Yes, you don’t have a Website, you don’t have a email list, you don’t have a Email Autoresponder, you don’t have your Own Community.

So can you see đź‘€ now how you dont get Sales! You Have just an Affiliate Link to share all over the places but Guess what? You don’t control nothing!

You have an affiliate link and you start to promote for months and get one Sale, or you charge the product,this Products is not selling doesn’t work, im wasting time with it ,wrong!

The problem is with big Platforms they take of or block your link let me explain beter..

They give yo a link with

albentrepreneur.com/affiliate-21367

Next they take of your affiliate-21367 and when people who click your link it see only the

official website like this one

Build Your Empire

But now you can tell me how do you get money  from all of this platforms?

This is the Sad story of Affiliate Marketing!

Wow, but I see other people are Successful!

Yes is true this one as well, but like I said in beginning they are prepared to control everything they do!

If they are promoting any offers they build a web page with their website and after they post that offer to promot, yes they build up their email list, and they send emails to everyone else how joined to the list, not from the first day  they get massive Sales but guess what? They still have their email and can send to them different products, where they can buy more!

Do you Si why Affiliate Marketing doesn’t work for everyone 🤔. Hope this is a clear understanding and you start to realise, you need Tools to make it work!

WE GIVEAWAY EVERY WEEK, different products for free on our Community and share tips on Affiliate Marketing or in Online Business In General!

Visit our website to get all this Gifts and use them to build your business.

Albentrepreneur.com

Ja Çfarë duhet të bëni nëse doni të dyfishonit shitjet tuaja në internet

Ja Çfarë duhet të bëni nëse doni të dyfishonit shitjet tuaja në internet, duke gjeneruar më shumë para duke derguar vizitorë drejt biznesit tuaj.

Një sistem shitjesh automatik është ai që e ndryshon lojën për çdo kompani. Imagjinoni të keni një makinë në internet që merr trafik nga kanale të ndryshme si, Facebook, Instagram, YouTube dhe i kthen ato në para në arkë tuaj. Do të ishte shumë mirë, apo jo?

Kjo Ă«shtĂ« mjaft e mundshme. NjĂ« sistem automatik i formatuar mirĂ« pĂ«r shitje Ă«shtĂ« nĂ« gjendje tĂ« tĂ«rheqĂ« trafikun, tĂ« gjenerojĂ« burime dhe t’i ushqejĂ« ato nĂ« pĂ«rputhje me Biznesin tuaj nĂ« udhĂ«timin e blerjes. Rezultati Ă«shtĂ« ultra i nxehtĂ« gati pĂ«r tĂ« blerĂ«. ZotĂ«rimi i njĂ« sistemi shitjesh i kĂ«tij lloi sjell disa pĂ«rfitime tĂ« tilla si:

1. Fundi i kohës së humbur me perspektiva të skualifikuar;

2. Rrobat e marketingut që eliminojnë kundërshtimet dhe përcjellin drejtimin në shitje;

3. Kapitalizimi i asetit tuaj dixhital (çfarë kuptimi ka të kesh 10,000 ndjekës nëse ata nuk blejnë?);

4. Informimi që ju duhet të bëni për ato që nuk janë gati për të blerë sot (një ditë do të jenë);

5. Forcimi i marrëdhënies tuaj me bazën tuaj;

6. Mundësia për të bërë rritje të të ardhurave tuaja në mënyrë automatike dhe më shum shitje;

𝑺𝒂l𝒆𝒔 𝒇𝒖𝒏𝒏𝒆𝒍 është emri me të cilin njihet procesi që shoqëron klientin që nga kontakti i tyre i parë me një kompani ose zgjidhja e ofruar nga ajo.
Fillon dhe vazhdon derisa tĂ« pĂ«rfundojĂ« marrĂ«veshja. NĂ« secilĂ«n fazĂ«, ekziston njĂ« strategji pĂ«r t’ju drejtuar nĂ« rezultatin e dĂ«shiruar. Paraqitja grafike e saj i referohet saktĂ«sisht imazhit tĂ« njĂ« gypi, siç do ta shohim nĂ« sekuencĂ«n ose foton nĂ« fund tĂ« kĂ«tijartikulli.
Ai përbëhet nga katër nivele, ku ato janë:

Publiku i gjerë / vizitorët: përfshijnë të gjithë ata që janë pjesë e audiencës suaj të synuar, të cilët mund të jenë të interesuar për kompaninë tuaj dhe ato që ajo ofron.

❇️ Udhëheqësit: janë kontakte të kualifikuara, të cilët tashmë kanë demonstruar një problem dhe të cilët ju i keni pozicionuar si zgjidhje.

❇️ Mundësitë: këto janë drejtues të kualifikuar, domethënë ata tashmë kanë marrë propozime dhe janë në një fazë të avancuar për të përfunduar shitjen.

❇️ Mundësitë: këto janë klientë të kualifikuar, domethënë ata tashmë kanë marrë propozime dhe janë në një fazë të avancuar për të përfunduar shitjen.

 

❇️ Klientët: shpërndarja e prezantimeve, ato përfaqësojnë mbylljen e një marrëveshjeje, duke përfunduar ciklin e sistemit të shitjeve. Kjo është struktura e saj themelore.

Ndërsa lexoni për të, mund të gjeni më shumë nivele në versionet e reja të sistemit.
Ka autorë, për shembull, të cilët shtojnë një element të pestë, që lidhet me shitjet pas shitjes, i cili i referohet kënaqësisë së klientit me përvojën e tyre në blerje. Në fakt, është një aspekt shumë i rëndësishëm i hapave të shitjes, pasi funksionon në marrëdhëniet afatgjata me ata që negociojnë me ju.

Cili është ndryshimi midis LEADERS dhe READERS

  1. Cili është ndryshimi midis LEADERS dhe READERS?

Ka dy lloje njerëzish që pranojnë sfida si kjo: LEADERS që përgaditen, planifikojnë përpara, ndërmarrin veprime, ndjekin dhe marrin rezultate. Dhe kjo ju jep një besim në vetëvete dhe e dinë që janë gati për të Sfiduar veten dhe janë gati për një nivel tjetër dhe kërkojnë të shkojnë ta arrinë atë pavarësisht se çfarë duhet të sakrifikojnë. Ata ndërtojnë komunitete, biznese dhe grupet e tyre në mënyrë të vazhdueshme dhe TREGOJN gadishmëri për njerëzit e tyre.

Drejtuesit gjithmonë marrin rezultatet më të mira, më të qëndrueshme me kalimin e kohës dhe e dinë fuqinë e investimit të energjisë së tyre në gjëra që i ndihmojnë ata të rriten (pak a shumë nga kjo sfidë)!

Udhëheqësit gjithashtu e investojnë kohën e tyre në transmetime të drejtpërdrejtë dhe gjithcka që kan për të bërë e shënojn në kalendarët e tyre dhe shfaqen në takimet e tyre e të bllokojnë të gjitha shpërqendrimet e tjera në mënyrë që të mund të përqendrohen në LIDERSHIP.

LEXUESIT mund tĂ« shfaqen ose jo, sepse ata janĂ« ulur mĂ«njanĂ« dhe shikojnĂ«, lexojnĂ«, mendojnĂ« dhe konsumojnĂ« njohuri – por nuk prodhojnĂ« asgjĂ« nga ajo qĂ« dinĂ«. Ata nuk marrin rezultate sepse gjejnĂ« justifikime dhe nuk mund ta bĂ«jnĂ« kĂ«tĂ« gjĂ«, ose presin qĂ« fillojnĂ« mĂ« vonĂ« por kur Ă«shtĂ« ajo mĂ« vonĂ«,njĂ« ditĂ«,njĂ« muaj ,njĂ« vit ose kurrĂ«.

Lexuesit mbledhin mĂ« shumĂ« informacion se sa ju duhet nĂ« tĂ« vĂ«rtet dhe pĂ«rfundojnĂ« nĂ« tĂ« njĂ«jtin vend ku ishin kur filluan – tĂ« hutuar ,tĂ« pa vendosur, tĂ« frikĂ«suar. Lexuesit janĂ« kureshtarĂ«, por jo aq tĂ« uritur pĂ«r sukses.
Sot dhe çdo ditĂ« keni nĂ« dorĂ« tĂ« bĂ«ni njĂ« zgjedhje – a do tĂ« rriteni nĂ« KARRIERE si njĂ« LEADER? Apo doni qĂ« tĂ« mbani tĂ« njĂ«jtin pozicion si READER (LEXUES )qĂ« thjesht ti absorbon shumĂ« informacion dhe nuk bĂ«n asgjĂ«?

Zgjedhja Ă«shtĂ« e juaja miqtĂ« e mi. Hidheni atĂ« nĂ« komentet mĂ« poshtĂ« – a jeni #UdhĂ«heqĂ«s apo #Lexues?

 

Nese ke ambicje dhe kerkon me shum nga vetja, Sfidoje veten dhe dil nga boksi ku ndjehesh REHATE dhe behu pjes e dickaje Motivuese..

Enderrat jan per Guximtaretom , per gjith te tjeret jan SYRTARET!

Ti cili je?

Behuni pjes e grupit tone ne Facebook

Faleminderit

Çfar eshte fiverr dhen si funksionon

 

Çfarë është Fiverr?

Fiverr është një treg digital i pavarur në internet ku mund të shesësh punen tende ne internet është gjithashtu një uebfaqe e njohur e pavarur. Në Fiverr, ju mund të punësoni një freelancer, si dhe të punoni si freelancer. Ju duhen vetëm disa minuta për të konfiguruar llogarinë tuaj .

Pasi te regjistroni nje llogari si ne te gjitha profilet e social medias ne Fiverr atĂ«herĂ« mund tĂ« filloni tĂ« postoni ofertay tuaja. Dhe tani duhet tĂ« pyesni se cilat janĂ« kĂ«to oferta? Ta themi thjesht, pĂ«r shembull, mund tĂ« postoni njĂ« oferte qĂ« thotĂ« “UnĂ« do tĂ« shkruaj njĂ« poezi pĂ«r ty pĂ«r $ 5” ose diçka si “UnĂ« mund tĂ« modifikoj njĂ« video pĂ«r ty pĂ«r 10 $”. Mund te postoj 30 foto ne muaj me faqen tuaj te Facebook ,Mund te modifikoj foto e te tjera kjo eshte per te ju dhene nje ide!

Kjo qĂ« po bĂ«ni kur postoni njĂ« oferte jeni duke bĂ«rĂ« njĂ« ofertĂ« pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« diçka pĂ«r tĂ« cilĂ«n jeni i zoti pra ofron nje shĂ«rbim pĂ«r para. Kjo Ă«shtĂ« mĂ«nyra se si fitoni para nga Fiverr. TingĂ«llon shumĂ« e thjeshtĂ«, apo jo? Por Ă«shtĂ« pak mĂ« e vĂ«shtirĂ« se kaq , do shihni se do tĂ« ketĂ« miliona njerez qĂ« ofrojnĂ« tĂ« njĂ«jtin shĂ«rbim si ju nĂ« faqen e internetit, sepse shihni se ka miliona njerĂ«z qĂ« punojnĂ« nĂ« tĂ«. Pra, ajo qĂ« ju duhet tĂ« nĂ«ni pasi tĂ« keni krijuar njĂ« oferte shĂ«rbimi Ă«shtĂ« qĂ« ju duhet ta promovoni atĂ« dhe tĂ« tĂ«rheqni trafikun drejt ofertes tuaj. Kjo Ă«shtĂ« pjesa e vĂ«shtirĂ«. PavarĂ«sisht se çfarĂ« faqe interneti tĂ« pavarur qĂ« zgjidhni, ky do tĂ« jetĂ« gjithmonĂ« rasti. EshtĂ« e lehtĂ« tĂ« krijosh njĂ« llogari por gjetja e vendeve tĂ« punĂ«s mund tĂ« jetĂ« e vĂ«shtirĂ« ndonjĂ«herĂ«. Fiverr Ă«shtĂ« plotĂ«sisht falas pĂ«r t’u regjistruar ju mund tĂ« postoni çdo lloj ofertash nĂ« çdo fushĂ« qĂ« ju mendoni se keni talent mund tĂ« krijoni edhe paketa sepse kjo Ă«shtĂ« kryesisht njĂ« mundĂ«si pĂ«r tĂ« fituar mĂ« shum nga puna juaj nĂ« internet mĂ« e bukura Ă«shtĂ« se mund tĂ« punoni nga cilido vend qĂ« mendoni se Ă«shtĂ« i pĂ«rshtatshĂ«m pĂ«r ju.

 

Ju ftojm te beheni Antare te grupi jone ne Facebook

 

Te jesh profesionist i pavarur është bërë një zgjedhje e njohur e karrierës tani. Shumë njerëz e preferojnë atë për shkak të komoditeteve që premton plus që ju jep mundesi të fitoni para pa limit kjo varet plotësisht nga ju, ju mund të ndryshoni tarifat tuaja në çdo kohë që dëshironi dhe mund të tarifoni çfarëdo norme që dëshironi.
Por po gjithmonë do të ketë shumë konkurrencë në këtë fushë.

 

Faleminderit për leximin e keti posti dhe nëse ju pëlqeu ju lutemi jepni një votim dhe shperndaje në mënyrë që më shumë njerëz si ju ta shohin atë dhe nëse jeni të interesuar të mësoni më tej më shumë për tu bër një Profesionist i Lirë ( Freelancer) si një opsion karriere uroj që ju ndihmoj sado pak ky artikull, nese mendon se është shumë i dobishëm, veçanërisht per një profesionist te pavarur dhe fillestar bejeni tag ose ftojeni qe te jete pjese e grupit tone ne Facebook Faleminderit

Krijo Llogarin tende tani dhe Sfidoje Veten!